Mamee bihun tomyam

Hai maaf ibu² sy sebenrnya teringin sngt nak mkn meggi tapi takut..boleh x kalau sy mkn beehun tomyam ni...atau mmng xboleh jugak ...😂😂#bantujawab

Mamee bihun tomyam
17 Các câu trả lời

makan je sis saya makan manggi pedas giler campur ayam uncle bob pedas ok saja cuma tak bole selalu la pedas perut

2mo trước

hehe oke sis tenkiue sudi jawab

Sy makan je semua sis..pedas ke gas ke apa. Tp berpada2 la. Jgn mkn mcm org x mkn sebulan lak..Hahaa.

2mo trước

hehehe oke baek sis kkdg teringin jugk nak mkn yg pedas sikit tpy was²...tenkiue sis

Boleh je sis. Sy pregnt kali ni mmg nak makan maggi je. Yg lain xleh telan. Doktor ckp makan je.

2mo trước

alhmdulillah yerke sis..oke boleh tenang sikit mkn eheh

tak boleh kalau tak ajak makan sekali..😆

2mo trước

hehehe jum sis alhmdulillah rmai kata boleh 😋

sy pregnant makan je meggi sebb tu je bole makan skrg da masok 15 weeks

2mo trước

yerke sis sy dari awal teringin tpy mmng takut btul nk mkn..tpy bila semua ckp boleh hehe baru laa berani nak mkn...

Benda sedap ni. Makan je asal kan jangan selalu. Makan sbulan skali ke

2mo trước

okee baek sis...heehhe

manggi boleh je makan cuma jangan hari2 😌

2mo trước

ehheeh baek sis

nk mkn apa2 mkn je..tpi berpadah2 buat raso2

2mo trước

baek sis heheh

Sy makan je apa yg rasa nak makan hahahaha

2mo trước

hehhe baek sis ...bolehlaa nak mkn harini 😂