Balik Kampung

Boleh ke ye kandungan dh sarat 8 bln lbh kalau nk balik kmpung perjalanan 7-8 jam.. Agak2 doc bg tak?

7 Các câu trả lời

Sy dah 37w, sebelum nk balik tnya doc dulu. Klu ikot doc dia x advice unless klu x kisah nak beranak kt mana². Tp klu dah 36w above, baby dh matang doc ckp, klu nk travel pun max 3hari je. Sebolehnya jgn pegi jauh2. Itu yg doc ckp lah. Sbb sy pun gigih balik kg dlm keadaan sarat. Hehe. Tp mmg kena extra careful sbb nk beranak kt kl 🤣🤣

4y trước

Insyaallah aminnnn

saya 36 weeks msey balik spore from penang... naik kereta husband drive... ikot laa kalau rase ok, boleh tahan pinggang dok lame², boleh je... tp banyak berhenti laa sbb husband yg kesian ngn saya... 😊

4y trước

Jauh jgk tu sis🤣

Boleh..sy blik masa 8bln ok je tp bila brhnti bykkn jalan yea..pstikn selesa duduk dlm kreta

kalau kereta tiada masalh. elakkan lubang semua jalan yang tak bagus kena alert ye

4y trước

sama samaa

Boleh je. Buku pink kena bawa. Keperluan baby & ibu pun kena standby juga sis

Ni sis naik kol trbang ke?.

4y trước

Ehh takla.. Naik kereta je

Blh jee