balik kampung

sekarang 35w 6/7 nak balik kg sbb kenduri abg .. dlm 8 9 jam perjalanan. agak ii peluang bersalin kt sna tu tinggi tk? tkot berslin awl di kg. kg tkde org blh jaga pantang. mak sy ad anak kecik..

2 Các câu trả lời

sediakan persiapan persalinan.. dalam perjalanan pulang ke kg, alas perut dengan bantal kecil supaya baby x gegar gegar dalam perut.... kalau saya setiap kali nk jalan jalan atau balik kg selalu pesan dekat baby dalam perut " anak Soleh/solehah minggu ni kita nk balik kampung, jangan keluar dulu tau" 😅

Berapa hari awak kat sana? Yup ada high possibility. Bawak sekali bag hospital tau