5 weeks pregnant

Hi , boleh ke sy minum nescafe time preggy

11 Các câu trả lời

Saya memang pengemar nescafe.. Tp setiap kli pregnant kurangkan seminggu sekali.. Sbb hb low. Tp pregnant kali ni, tk perlu nk sekat sebab baby tak suka.. Kalau minum rasa loya.. Angin 😂tp kalau nak jg minum lah setangah cup teh tu.. #20w4d

sejak pregnant ni , duduk ngan mak sedara langsung takle minum minuman berkafien , setakat coklat tuh bole laaa . kalau sis awal lagi tuh , kurang kurang kan laa yee

blh je sis asalkan berpada2 dlm pngambilan minuman yg bkafein ni sbb kalau berlebihan blh sbb kan kcacatan pada baby

bole minum but awal awal ni better tkpayah ambil. bila dh 5bulan ke atas, bole je minum but limit

Better jgn sis.tpi klo craving sngt ,ambik skli je la..jgn kerap sbb caffein bhya utk kandungan

Tak boleh dlm qty yg byk. Sehari plg byk 1 cup. Tp saya ni mmg kaki nescafe. Adeh

Jgn minum minuman berkafein nanti hb low susah

Boleh je.. saya masa preggy suka mnum nescafe

thanks mommy...

Better not