nescafe

Mommies, nk tnya bole minum nescafe x time preggy.. Bru 5 weeks.

16 Các câu trả lời

Sy time preggy mmg minum coffee and teh, had kan segelas sehari, and usually waktu siang, obimin tu sy mkn mlm sblm tdr, at least bg masa caffein tu keluar dr bdn dan ubat obimin ble serap dlm bdn.

Boleh je puan...cuma kalau puan ade masalah hb amat tdk d galakkan sbb slh 1 punca hb puan akn drop... Kalau xde masalah blh je cuma hadkan segelas shj pengambilan caffien dlm sehari😊

Nurse KKIA lrg sya mnum caffein trus.. Lps sya tumpah drah tkot hb drop.. Ad sbb jgk prlu elakkan nescafe jnis2 caffein ni.. Klau tringin sgt mnjm stguk dua. Pstu mnum air msk byk2

Bancuh cayaq2 bg ilang kempunan.minum.jgn slalu setakat ilang kempuanan.tpi seeloknya elak kalau boleh elak takut hb drop..baby perlu zat..sbb masih baru lagi😊

Boleh setakat utk merasa..tiap badan lain efeknya tp sayang la nnti ubat yg kita makan tak diserap sepenuhnya 😊

Boleh jee tp dlm kuantiti yg sedikit..kalau org tua2 kbor wak lepas berasa nk mnum 😂

Not preggy or preggy sy x minum sgt kafein sbb x ngam, lps mnum msti skt prt

Nope jgn sesekali..if merasa okay jaa..beware..kaffien not good to u n baby

Boleh je cuma tak boleh kerap sbb nanti hb low. Banyakkan minum air.

Sekadar merasa ok la..xelok amalkn..sbb preggy awal lg tu..