Nescafe bole jd pyebab ke..?

Sy dah 5 hari lewat period bulan ni..tapi bile test pregnant,negatif..adakah sbb sy minum nescafe keputusannya jadi negatif..?ada sapa2 tahu..?

6 Các câu trả lời

X sis,, hehe,, sy xminum nescafe, kopi, milo dan teh,, period sy selalu ontime, tp tibe2 xdtg period dekat 2bulan, test upt negatif even using clearblue,, pergi scan, tiada ape2, cyst tiada,, Dr said hormone.. Now waiting my period coming..

hormon hcg takda kaitan dgn pemakanan. hcg duk dlm rahim, mkanan dlm usus.. dua2 tu tempat yg berbeza.. negatif sbb memang tak pregnant, lewat period tak semestinya pregnant. ada 100001 lagi sbab

try cek air kencing masa bangun pagi2 first kencing tu sis . kalau masih -ve , sis try cek hari ke 14 lewat period

Nescafe bukan penyebab. Upt negatif sebab memang tak ada hcg dalam urin

🧐🧐 saya hari hari nescafe tapi positif jugak umm

xde kaitan pn.. nescafe xbersalah