Due Baby Planing

boleh ke kita plan baby nak keluar bila? saya kalau boleh nak biar ngam ngam dengan due saya, ada tips ke? boleh sharee tak

3 Các câu trả lời

Kena bincang dngan doctor. Sbab bila dah masuk 36w baby bila2 masa je tu blh kuar ikut timing dia. Mcm saya kalau blh nak bersalin 37w. 🤣 nnt nxtweek 36w ade review dngan doctor tengo mcm mna dlu. Kalau blh induce nak induce

kalau baby besar maybe kena keluar awal kot. takboleh tunggu due.

Puan kena bincang dgn doktor yg pantau puan.