Berat Baby

Harini ngam ngam 31w, berat baby 1.77kg. Normal tak ye? Boleh share berat baby ibu ibu?

13 Các câu trả lời

saya scan waktu 28week 1.8kg. scan 32weeks 2.25kg dah. doktor cakap bby besar dua minggu. kita pulak risau 🫠

1y trước

sama ngan sayaaaa. risau kena czer sbb baby besaq haha

Normal. Sy 31 weeks baru 1.5kg. Doctor akn tgok berat ibu jgk. Klau baby terkurang/terlebih, Doctor akn ckp awal2

1y trước

betol tak sabar niii tambah2 baby first hehe

scan masa 28week, 2 minggu lepas berat baby 1.49kg. Dr kata normal tapi risau mcm besar je

1y trước

tula masa 28w scan baby saya 1.2kg+ ja. ni 31w 1.77kg. normal la tu kan hehe

saya minggu lps 32weeks scan doc ckp berat bby 1.6kg..normal da msa lg nk mmbesar katanya

1y trước

tq sis share

normal...sy 30week baby berat 1.7kg .. dr ckp normal ikut berat dngn week dia..

Baby saya beratnya ngam ikut weeks.. saya 31w6d 1.5 kg mcm tula

1y trước

ohh kat buku pink kita ada tulis ya? ok2 japgi saya belek cari

Saya 29w berat bby 1.4kg skrg dah 31w tak tahu la naik brp 😅😂

1y trước

ok kot kan. saya minggu ni scan 5d 32w tak sabar nak tau berat baby haha

Sy scan 32 weeks 5 days berat baby 2,1 kilo.. Dokter kt normal..

1y trước

tulah. masa tanya pun doc ckp ok normal. semua ok. cuma tertanya2 berapa range yg ok tu sebenarnya. sbb tgk kat apps ni mcm dah terlebih sikit pulak

saya scan 34week baby 2.2. tapi masa scan baby 33w++

sy 31w3d 1.55kg.. katanya ok.. within range lagi

1y trước

tula nak tau range berapa yg normal. kita ni takut baby besar sbb anak first. tp dlm masa yg sama takut juga baby kecil 😂