Bersalin Minggu 37

Hi sy just nak share saya sudah selamat bersalin pada 4/7 yang lepas, due saya 24/7. Ngam ngam masuk minggu 37 ketuban bocor pulak, 3 hari 2 malam dekat ward akhirnya selamat melahirkan baby girl 2.56kg 🥹.

6 Các câu trả lời

yeah geng 37w bersalin .. mak sy anak 6org pun ckp awal nya bersalin .. dia xthu ke 37w tu baby dah ckup term 🤣🤣 aduii sabar je la

syukur laa, slmat brpantang.. sy due 22/7 , mc blm bersalin lg 😭 fenat dah nak bawakk c comel ni 🤣

Alhamudilllah. Sy due 24/7 juga , birthday sy 4/7 hr tu , tp bby xnk kua sama birthday mama dia🤣

2mo trước

sma la sis, sy brhrap anak kluar 8/7 sma² bfday nanti.. tp ni dah limpas, mc tak nak kluar lg ni 🤣 due 22/7

Alhamdulillah.. semoga ibu dan bby sihat. saya pun due 4/7 tp brsalin 13/6. ckup 37 w

ramai due bulan7 ni keluar 37weeks ye 🤣 sy due 27/07 pun dah selamat bersalin 08/07

2mo trước

btul’ nk kluar ikut due tu 🤣

bestnye due date saya 23/7 ni tapi masih x kluar ag seronok dy

2mo trước

Saya due 20/7 tapi baby seronok duduk dalam lagiii. Kitonyo dah tak larat 🤣