Alhamdulilah dah bersalin

Patutnya due 16/2. Tapi baby nak keluar awal 2/2, tarikh pun cantik je. Alhamdulilah ibu anak selamat dan sihat ❤️ #ngam²38weeks

9 Các câu trả lời

wahhh tahniahhh.. sy pula tgh layan kontraksi palsu lg kli ni.. 15/2 due.. sakit perut daa pinggang pinggul tp xda tanda yg objektif lg.. sakit lubang dubur normal ke da 38mggu 4hari ..

Alhamdulillah tahniah , saya due 14/2 tapi belum ada tanda , doakan urusan saya dipermudah ye sis🫶🏻

1y trước

sy due 13/2.. da ade tanda kuar lendir coklat tp doc suh tggu contraction kerap, ank first biase nye lame bukaan.. serah diri 12/2 gdm odc jgk ☺️

sama sis 2/2 jugakkk . due 23/2 . saya induce pagi semalam petang kul 5.09pm keluarla baby boyy

1y trước

Macamana boleh bersalin awal, turun tanda ka?

Alhamdulillah,sma cm sy due 15/1..slmt brslin 6/1..38w5d..

Alhamdulillah, tahniah.. Selamat berpantang..

Tahniah sis.. selamat berpantang😊

sy due 9/2 tapi baby x nk keluar haha

1y trước

sama la sy sis..baby tk nk kuar lgi😂

Alhamdulillah taniah sis

tahniah sis