Result hcg

Boleh ibu2 tengokkan, result hcg ni -ve or +ve? Harap ada rezeki saya..

Result hcg
6 Các câu trả lời

Saya baru semalam beli pregnant tiber pregnant saya double naik😗saya masih belum kahwin lagi takutlah😑

Boleh repeat test lg utk tgk progression line. Buat 2-3 hari sekali. Line ptut menjadi lg terang.

Npk mcm ada. Tp smar. Try lagi esok. Test waktu subuh. Air kencing pertama.

Mcm positive tu . Cuba upt lain pulak upt nie slalu tak brapa nmpak

xnmpk. boleh repeat test semula awak

xnampak la