+ve or -ve ?? 😣

hi semua. saya nak tanya, result ini + or - ye?

+ve or -ve ?? 😣
11 Các câu trả lời

kalau mcmni dh nk hampir positive tu.. bole bersama sis.. buat direct trus 3 Hari berturut.. insyallah ade rezeki sis tu Nanti...

1y trước

Nanti bole tengok ttok akak.. Shila urut, kt Sana akk banyak guide org

Kalau ovulation ni negative. Kalau dua2 terang baru +ve ataupun line depan lagi terang baru +ve

1y trước

terima kasih sis info 💖

awak nk check kesuburan or kehamilan? kalau kesuburan masih -ve. line kena sama terang.

1y trước

kesuburan. baik. terima kasih info 💖

Almost positif, boleh bersama dengan suami. Test sampai dpt dua line pekat

hampir positif..esok lusa mgkin da positif ni..happy bd😁

bg sy kalau mcmni da boleh on bersama....

Masi negative lagi ni sis

ni test apa

1y trước

ooo betul2 baru perasan kat pink tu ada LH 😅tak pernah guna sorry..

positive tu

Negatif sis