clear blue/hcg kaset

clear blue -ve line...hcg da byk kli test asyik +ve...

3 Các câu trả lời

Sy prefer casette. Clearblue okay tp sensitivity dia tu, kadang2 kita terbasahkan sikit pun dah jadi invalid. Ramai customer kat farmasi saya kerja datang tnya kenapa test clearblue -ve sedangkan kat casette +ve. Kadang2 cara guna yang buat result invalid. Sbb tu kalau nk test pregnant sy lg suka yg senang nak handle.

Pada pendapat sy, yg lebih meyakinkan clear blue. Tapi nak terus confirm rujuk doktor dan dia akan scan.

5y trước

Sy pulak sis gna clear blue not pgnt, gna cassete samar.. gna strip double. Xtw nk cya y mna.😅xtw kut sy test tu awal sgt. Sbb bru 2 ari lewat. Kitaran sy hnya 23 ari jek. Tbca gk ada org test gna clearblue..kluar 1-2 week tp smgu lpas tu period. Ayt pnydp ati jgk 🤣

Better g cek kt hospital utk double confirm