susu formula

normal atau tidak bayi 5 bulan tiba2 mcm tak sesuai susu yg selalu dia minum..? tanda2 yg jd ada lah sembelit.. dia minum susu tu sejak dari 2 bulan lg, tp tak tahu kenapa tetiba sembelit pulak.. sy sekarang try tukar susu formula brand lain.. baru 2 hari tukar .. still observe her.. lagi 1,just nak tanya pendapat, if let say sy hantar ke rumah pengasuh, sy beri susu jenama lain.. bila anak dok dengan sy pulak, sy beri susu jenama lain... boleh ke x mcm tu?

2 Các câu trả lời

xboleh sis...Kne bg satu je spya serasi dgnnya...Nty tkr2 xdpt detect ap xkne pl..