Susu formula

Hi momies, nak tanya anak sy baru2 ni kerap batuk dan sy perasan lepas dia minum susu lagi dia batuk mcm nak muntah... tp sy x prnah tukar brand susu dari dia baby sy pakai s26... skrng stage 3... perlu ke sy tukar brand susu? Ade suggestion x susu brand ape yg sesuai...

1 Trả lời

ank sy minum susu yg sama dari awal..smpai setahun tukar yg 1y punya terus tak ngam. sy try full milk ank xsuka. tukar dutch lady baru ok.

1mo trước

ank sy sembelit bila minum susu 1y walaupun dh kurangkan sukatan susu dan lebihkan air.