DOKTOR CKP BABY SY BARU DPT KENA EKZEMA CUMA BELUM TERUK LAGI

Bole share atau suggest tak 'aqneous cream' ape yg sesuai utk kulit kepala dan muka baby yg baru nak jadi ekzima? Farmasi klinik kesihatan kata ubat dorang takda stok😒, minta beli kt farmasi luar

DOKTOR CKP BABY SY BARU DPT KENA EKZEMA CUMA BELUM TERUK LAGI
25 Các câu trả lời

Dr cadangkan pakai ceradan cream. Alhamdulillah serasi. Tp still ad garu2. Then sy try beli sabun minyak zaitun Ori dr Palestin dan krim semambu kajian Dr. Alhamdulillah smpai skrg x de lgsg gatal2