KRIM GATAL MISS V

Hai assalamualaikum , nak tanya ada tak krim gatal kemaluan yang sesuai untuk ibu mengandung ? Saya nak beli kat farmasi 🥺 saya dah tanyaa misi pasal krim gatal , dorang kata kat klinik dorang takde krim gatal so better saya beli kat farmasi . Anyone bole suggest krim apa sesuai ? Please tak tahan dah asyik nak menggaru je 😭😭#firstbaby #pleasehelp #bantusharing #firstmom #seriusnanya #ingintahu

1 Trả lời

𝚙𝚞𝚊𝚗 𝚍𝚊𝚑 𝚝𝚛𝚢 𝚐 𝚔𝚕𝚒𝚗𝚒𝚔 𝚙𝚊𝚔𝚊𝚛 𝚜𝚊𝚔𝚒𝚝 𝚙𝚞𝚊𝚗? 𝚗𝚗𝚝𝚒 𝚍𝚘𝚌 𝚊𝚔𝚗 𝚌𝚘𝚗𝚜𝚞𝚕𝚝 𝚍𝚊𝚗 𝚋𝚐 𝚞𝚋𝚊𝚝 𝚢𝚊𝚗𝚐 𝚜𝚎𝚜𝚞𝚊𝚒 𝚞𝚝𝚔 𝚙𝚞𝚊𝚗..𝚖𝚐 𝚌𝚙𝚝 𝚜𝚎𝚖𝚋𝚞𝚑..𝚊𝚊𝚖𝚒𝚒𝚗

2y trước

𝒔𝒎2 😉𝒎𝒈 𝒄𝒑𝒕 𝒔𝒆𝒎𝒃𝒖𝒉..𝒂𝒂𝒎𝒊𝒊𝒏...