8weeks pregnant

Bila ye perut kite nampak mula membesar.. Sy tgok perut sy biasa je leper je walaupon nk dkt 9weeks... Huhu.. Xtau la mungkin sbb sy jenis kurus... Ad sesiapa cam sy ke 👉👈

47 Các câu trả lời

awal lg sis .slalu baby bump nmpk 20 weeks ke atas tp ikut org jg .ade yg x nmpk smpi bsalin .. jom join group sembang mumy2 shaja ye https://chat.whatsapp.com/KZ6Cu60vwPE1K6jcnD9VH4

masih awal lagi tu , ikut pada saiz badan juga .. kalau perut jenis berlemak memang cepat nampak baby bump sebab campur hehe tapi kalau kurus maybe 20w keatas ka kan

4 5 bulan sis baru nmpk sis. awal2 cmtu dia mcm perut buncit makan byk je. pastu dia kempis balik. biasala tu, kalau anak ptme mesti excited tunggu baby bump. haha

saya tinggi bawah 150cm, perut 6bulan baru nampak itu pun kalau pakai yg agak ketat, if pakai jenis loose memang masih ramping🤣

ade wak . saya masa 4 bulan pun tak nampak perut lagi , berat maintain bawah 40kg . masa 5 ke 6 bulan baru nampak perut . now dah 8 bulan, perut mcm belon kena pam2 .

2y trước

ouh yeke.. alhamdulillah awk sihat.. sy pn berat 42 skng ni pn da risau sgt2.. dlu sblum pregnant berat gigih lg 44 45 cmtu.. lain mcm.. haha mungkin selera makan da kurang dgn alah lg.. 😪

sy ank pertma 7 bulan bru nmpk perut mse 6week-6bln mmg xnmpk perut mcm xngndung..msok 8 gn 9 bln da besa sgt da smpai xlrat nk bwak bdn huhu

Saya 11 weeks masih mcm buncit zaman bujang 🤣 Tapi start guna Apps ne byk tahu logicnya bila perut tu membesar. Baby baru 7 gram je 🥰

Saya dlu dah 8 9 bulan baru nampak perut tu pon org tak caya dah nak due hahaha tapi pro dia nanti cepat la badan slim balik lepas brsalin

Anak sulung sye 6 mth baru nmpk tpi masih kecik. Tetiba je masuk 28weeks mendadak jadi besar mcm dalam 1 mlm je tiba2 keluar perut😆

tak nampak lg. depends dr bdn jg, mcm sy 6bulan tp perut mcm 4bulan lebih. abaikan jaa yg penting baby dlm kandungan sehat