Hi nk tnye lh, sy bru 9weeks 2hri mmg blm nmpk bby bump ye? Sy rsa perut cam sma je 😂tkde prubhan ,

Tpi klu sy bring mengiring ke knan tersa senak n cam nk munth tu pon norml ke?

8 Các câu trả lời

biasa tu klau anak first kdg nmpak lmbat..tgk badan juga..ad yg berisi mngkin nmpak bump..ade yg dah pernah ad anak lebih nmpak bump awal..kdg klau tinggi pn nk nmpak bump blum lagi..

Awal lagi tu wak 🤣 even 2nd trimester pun ada yang belum nampak baby bump. Yang penting tiap kali check up baby sihat membesar dgn baik. Ya alahan muntah tu normal

9w tu janin baru besar ceri tau 😆 baby bump ni selalunya nampak masa 7bulan nanti. yang awak rasa loya mual muntah tu normal la alahan mengandung

Saya dah 10weeks,sy jnis badan berisi.baby bump tu terserlah 🤣 sy tgh pregnant twins.Doakan mereka jadi org yg baik bile besar nti💚

1y trước

Samalah.kena ambik saiz besar

saya pregnant anak ke 3. baru 8w. perut dah nampak. memang pesen saya pregnant perut besa gedabak. risau baju raya tak muat nanti 😅

Sya pun 9w 2d. Slim ja perut tu. Kadang macam rasa. Ada ke baby kat dalam ni😅

9w baby baru besar cherry, normal je

belum sis . sabar ye...