Biasa brp minggu perut akn mula besar?

lani sy pregnant 13weeks 3day tpi tgk perut mcm biasa je.. kdg2 rse mcm kempis je bila time angin nk muntah rse la kembang perut tu..

11 Các câu trả lời

Sama la kita sis, sbb first baby and badan sya mmg kecik. Skrang dah 14wks. berat pun tak naik2, tpi stiap kali scan elok je baby membesar haha. Doc ckap bagus, baby besar. Jangn baby kecik je 😅 So takde ape la kot, tggu dah nak masuk 5 bulan macam tu baru nampk sikit baby bump selalunya

2mo trước

mungkin sbb badan kita mmg kecik la kot 😂 kdg risau bngun pagi eh macm makin kempis perut 🤣 sya kalau tak puas hati , gigih jugak pgi klinik swasta pgi scan. Doc ckap baby makin besar , heartbeat smua ok baru puas hati 🤣 Selasa ni appointment pgi scan lagi dekat KK pulak.

sy 16 week, kalau lepas makan baru nmpk bump tu 😅 kalau tk kempis je..baring pon dia leper ja...tp scan elok je dia dlm tu siap brsila 🫣

Saya smp nak bersalin pon perut kecik je.. dah nk beranak g ofis jmp kerani nk amek cuti beranak 3bln nohhh terkejut kerani🤣

samalh da masuk week 15 tpii mcm kecil je,, risaujga berat pn mcm tu jee.. firstbby jga jdi tk de pngalaman lgii

ikut bdn jugak .. kalau jenis bdn kecik mmng tak nampak.. so far jgn risau .. jnji kandungan besar dgn baik

Samalah kita perut biasa jee 😂 orang kata awal lagi. Tunggu 18w ke atas baru nampak & normal je bump kecik hehe

2mo trước

ohh ye ke.. sy duk risau sbb xnmpk perut lgi... hehehe

adui terbalik pulak dgn sy baru 13weeks 1 day tp perut dh mcm org 4@5 bulan 🫠🫠🫠

sy 16 week 2 hari pon msih kempis😂 kdg2 trpikir pregnant x aku ni😂

kndungan 15 week tpi bdn nmpk kecik jaa kurus tpi nmpk bbybump dhh 😅

sama la cm sy. 15week pun still x nmpk perut😅