8weeks pregnant

Bila ye perut kite nampak mula membesar.. Sy tgok perut sy biasa je leper je walaupon nk dkt 9weeks... Huhu.. Xtau la mungkin sbb sy jenis kurus... Ad sesiapa cam sy ke 👉👈

47 Các câu trả lời

kurus mungkin 5-6bln bru nampak perut kalau pakai baju ngam badan... tapi mula 7bulan akan rasa cepat sgt besar..haha .

sy msa 6 bln bru la nmpk prut mngndung..klo x cm bncit je🤭skrg nk msuk 8 bln mmg xblh bwk bncg da nk jln pon xlarat

ikot pada perut sis.. saya anak sulong lmbat 5/6 bulan baru nmpak.. ni anak kedua ni dh nmpal sikit besar perut.. 😁

5 bulan ke atas baru nampak sikit2 sis 😆😂😍 bersyukur laa perut kecik, senang sikit nak solat ape semua .

8week tu baby besar mana je sis..Sy 4bln pn perut flat lagi. masa 6bln baru org perasan pregnant. Sy pn kurus jgk

awal sgt tuh kalau nak nampak. maybe 3-4bln nanti akan ketara sikit tapi depend pada badan juga.

9week mmg tak nampak apa lg 😂 sy 5bulan baru nampak baby bump. Ramai tegur kecik je perut 😂

Saya dalam 4 bulan seluar banyak dah mula tak boleh pakai. 😂 Skrg 6 bulan, mmg dah sarat nau2.

9w besar buah longan je, cane nak buncit sis 😅 6 bulan pon nampak mcm buncit lemak je 😂

awal lagi tu..kurus lah senang nampak😁 sy badan besar MMG x nampk dah masuk 7bulan dah😅