Hi mommy nak tanya

Normal ke kalau baru 7weeks ++ tak berapa nampak perut ? Sbb sy jenis perut buncit .. selalu tgok perut sendiri bila berdiri tu nampak lekuk sikit antara ari2 dgn bawah pusat . Cuma kadang2 tu rasa cam kenapa perut tak membesar 😂 boleh share dgn pengalaman mommies ke ? #firstbaby lepas 5tahun ttc

2 Các câu trả lời

sayangggg, masih awal lagi tu. hehe lagi lagi firstmom. saya waktu mengandung pun perut nampak masa 8 bulan. 7 bulan pregnant orang tak perasan. normal je. perut besar ke kecik tak penting. yang penting baby sihat.

9mo trước

Tu la kadang fikiran tu fikir ke lain kan . Hari2 pun mencuba untuk positif 😂

kalau jnis dh mmg buncit, akan perasan kot dlu buncit perut lembek skrg mcm keras skit kan. kulit perut pon akn jd tebal