Jenis Minuman Ketika Hamil

Bila pregnant ni kadang-kadang selera pun bertukar, betul tak? Ada hari nak minum yang sejuk je, ada masa nak minum air panas pulak. Mommies yang mana satu?

Jenis Minuman Ketika Hamil
53 Các câu trả lời

nak sejuk je tapi ais kalau boleh setiap hari setiap masa nak mengunyahnya

Sejukk... Tea Ais hari2.. Hari check up je pantang tea. Malam2 tea panas.

dua² sy suka minum... tpi kdg² cuaca pans sgt minum ais batu kosongnbyk

Dua2. Mana yang ngam dengan tekak time tu.

2mo trước

Betul setuju

Air ais yg manis² 😂 minum dulu baru jumpa nurse minggu depan 😂

Cuaca sekarang menyebabkan saya memilih minumam sejuk…

ms pregnant dlu suka btul air sejuk..air pns kekdg je..

sentiasa minum sejuk.. klau xsejuk rasa x sedap😂

Sejuk je, tapi air panas lah yg bagus kan sbenarnya

Minuman panas. Tak boleh sejuk sangat.. Sinus maaa