Ibu hamil tahu due date ibu tak ya?

Bila dah dapat berita gembira yang ibu hamil, mesti ibu semua tak sabar-sabar kan menghitung setiap hari 😍 Dulu min rajin kira berapa minggu lagi nak bersalin sebab teruja nak jumpa baby👶 Ibu yang lain macam mana? Bila due date ibu semua🤰🥰

Ibu hamil tahu due date ibu tak ya?
938 Các câu trả lời

Ikot scan hjung bln 1/2021..tp ikot tarikh period 2/2/2021..tp sbb ada gdm on metformin+insulin,kena brsalin awl bln 1/2021😅

Due date 17/11/2020 hrap oktober nie jgk bersalin sb dh x sabr nk jmpa bby👶🏻😆now dh 34 mnggu 2 hari👌🏻

27/4/2021. Doakan baby sihat dan selamat dilahirkan, ibu2 semua. Ni pengalaman pertama saya. Risau dan teruja pun ada.

18 may 2021.. tak sabar rasa. first time pregnant. bunting pelamin pulak tu. alhamdulillah. rezeki allah nak bagi.

4y trước

inshaAllah terima kasihh

tidak tahu,sebab 1st anak lahir awal 1 minggu dari due date Kena bagi & 2nd anak lebih 1 minggu dari due date.😅

24.1.2021. Limpas brapa hari dah ni overdue. Mudah2an jhn limpas 10 hari la. Takut plk kna induce 😭😭😭😭

Due sya 7/11/2020 😁♥ mohon doa nya yaa ibu" semoga ibu" yg bakal melahirkan d permudahkn jga 😊 AAMIIN

insyaAllah 27/6/2021 my 3rd pregnancy, tapi kalau ada rezeki its my 1st baby. doakan saya ya mommies

26/6/2021 hrap bsalin sblm due..skrg 7 mgu 1hari..ank ke3. dah ada sepasang..xsbr nk tau jantina anak ke3

22.11.2021 tapi gdm ubat + insulin, doc bgtau siap² 37 weeks kena bersalin awal xnak merisikokan bby...