Ibu hamil tahu due date ibu tak ya?

Bila dah dapat berita gembira yang ibu hamil, mesti ibu semua tak sabar-sabar kan menghitung setiap hari 😍 Dulu min rajin kira berapa minggu lagi nak bersalin sebab teruja nak jumpa baby👶 Ibu yang lain macam mana? Bila due date ibu semua🤰🥰

Ibu hamil tahu due date ibu tak ya?
938 Các câu trả lời

9/10 ade ke due yg same ngan sye ank no 4 x sabar nk tunggu dye keluar bau baby ya Allah best nye

3y trước

sya due date 25/10 sapa sama dngn saya

30.1 still menunggu bila baby nk keluar.. 😊 semoga dipermudahkan. aamiin

Sy 2hb 9..skrg bby asyk ngeras je, aktif sgt2.. Skrg bru nk msk 31mggu..doakn sy bby lahir ckup bln

sepatut ye 24/10/2020 tapi ada kencing manis kena bersalin 2 minggu awal pada 9/10/2020 ni masuk wad.

4y trước

semoga dipermudahkan urusan

due date 21/9/21,baby sulung..Semoga husben boleh masuk labour room dan menemani isteri.heehe

25/9/21.. GDM da kemungkinan kena cezer kr.. Takut sbb x pernah kena walaupun yg ni ank ke 5 😅

21/9, tapi selalu ckp kt baby keluar 20/9 sebab anniversary saya dn suami. tggu dn lihat jela😁

22/11/20.... doakan semoga proses kelahiran anak saya dipermudahkan dengan sempurna... Aamiin ...

13/4/2021 InshaAllah.. moga Allah permudahkan urusan bersalin kita semua..🤲😊 #AnkFirst

Insyallah Jun 2021. (still in early pregnancy) Keep pray for my 1st pregnancy