contraction

biasa klu kita gi hospital. bgithu ade rse contraction. dia akn seluk kn. tpi skrng 34minggu. logik ke contraction? . pstu kna dexa x? sakit x?

1 Trả lời

Contraction ni logik je mggu ke berapa pon sis...kalau btl nk bsalin mmg akan contraction yg konsisten....kalau sis pergi masa ni n belum nk bsalin tp ade tanda2 utk bsalin..mmg doc akn enjet dexa sbb paru2 bby sis blm matang....tp kalau pergi tu nk bsalin sgt dah mmg xsempat lah dorg nk bg dexa dah😊 Xpe sis...jgn takut kena seluk...xsakit pon...relax je masa seluk cek jalan tu....