korang , kalau contraction kerap tapi still xde tanda2 lagi kena gi hospital ke?

Memang dh sakit sesangat jangankan nak tidur baring,duduk pun x dapat sebab contraction on off x sampai 5 mnit dia datang balik #40w3d

4 Các câu trả lời

Kena pergi hospital dah sis. Tanda awal saya macam tu. Lepas contraction hampir beberapa jam baru keluar tanda flek coklat tu. Pergi hospital nurse check dh ada bukaan.

3y trước

dh selamat bersalin

dh bersalin ke sis? contraction tu la tanda nak brsalin, lagi2 klu dh 5mnit cmtu..moga dipermudahkan ye sis..

3y trước

dh sis

g hptl trus sis

3y trước

dh selamat melahirkan dh sis

g hospital

3y trước

dh