Tolong nak tanya

Saya mengandung esok msuk 39w dah, pagi tdi sy ada brsama ngan suami, oh ya dri smlm lgi perut sy kerap mengeras ye pstu lembut balik, baby gerak okay, cuma sakitt, nk gerak ii pun sakit, normal la baby nk besar, oke smbung lps je sy brsama ngan suami pgi tdi sy rse mcm ada bnde kt vagina sy, tksure tu baby ke tak, sy truskan jela ngan suami, pstu sy ada kna hntr air kencing kt klinik hrini, pstu gi klinik tdi rse sakit gilaa kt punggung, belakang n bawah sy rse mcm ada bnde nk kluar, tpi mkin lama sakit kerap, sy cuba tahan sy kata kt husband sy nk balik rehat mana tau okay, sy tknk gi hospital lgi sbb tkde tnda yg srius mcm air ketuban, lendir darah, cuma sy kerap rasa contraction je, tktau tu contraction tipu ke sebenar, klu berterusan sakit maybe esok sy akan gi pac, tpi sy nk tnye ada ke mommies pngalaman cmni?#firstmom #pleasehelp #ingintahu

1 Trả lời

Berapa kerap rasa macam tu? Kalu semakin kerap sampai tak boleh nak buat apa, terus pergi hospital

8mo trước

Kalau tak hilang2 kena pergi hospital. Contraction tu awak. Salah satu tanda bersalin. Good luck!