Bersalin 38w Day2

Betula org kata pengorbanan seorang ibu tidak ternilai.... Sakit contraction x dot nk bayangkn sakit mcm mana...... Nak tnha mommies sekalian, ada tk petua nk sembuhkan luka jahitan & kurangkn sakit... Huhu

Bersalin 38w Day2
39 Các câu trả lời

yup betul.. sakitnye yang teramat .. sye sapu dengan ubat kuning je sis kat luka tu setiap kali lpas mandi.. tpi lap dulu sampai kering kat luka dulu baru sapu..

4y trước

Ubat tu x kuning... Putih... Ade juga sapu hrtu... Skrg pantang baby dh sbln 17hri..