dah 3 bln memang tak nampak perut ke? risau lak rasa.. baru ank 1st.. tak tahu sangat..

Betul ke org kata anak 1st kalau pregnant 3 bln masih belum nampak lg perutnya.. berapa bulan baru nampak perut ye..

33 Các câu trả lời

Saya 6 bulan lebih baru org perasan Saya pregnant 😆😆. Jenis perut kecik secoit. Tapi berat baby within range,saya xde kencing manis xde apa2 prob. Xpe, janji ibu & baby sihat. Awak jangan risau ye🤗🤗. Husband sya Pon tegur, nape perut xbesar2, sy cakap senang, baby xsusahkan ibu nk g keje😁

Sy faham perasaan awak...dah la perut x nmpak... Lepas tu xrasa apa2 lagi.. baby gerak pun xrasa.. lg2 mcm sy yg mula2 je pening...xde muntah2 pun..skrg makan semua ok... Smpai xpercaya btl ke pregnant...padahal 2minggu skli g check up kat kkia... Hehe..sabar ye sis... Sy pun merasainye..😅

Normal, 3 bulan kecik lagi sis. Kalau mummy jenis badan kecik lagi la susah nak nampak perut. Saya yang dah 5 bulan pun tak nampak perut lagi. Tapi alhamdulillah baby sihat je takde pulak baby kecik ke apa ke.

Sy dh msuk trimester pun prut kecik lgi.. naik ktm, lrt pun kne brdiri sbb org x prasan kita pregnant.. cek dktor smua ok.. memg anak 1st dktor kata biasanya prut kecik..

Sye pun sme. Cousin sye sama pregnant 3 bulan mcm sye tpi perut da besar. Mak sye ckap, perut sye kecik pulak. Sye ckap kat mak, x kisah la asalkan baby sihat sudah 😂

sy 8 bulan baru betul2 nmpk bby bump...jgn risau la, 3 bulan tu awal lg...enjoy je time perut kecik ni, dh besa nnti mula la sakit pinggang,belakang..

Xtau lah sy pon first ugk dh 5buln p xnmpk sngt org xtau pon prnant p my mom ckp tu normal ad setngh org nmpk setngh org dh msuk 7buln bru nmpk

Normal je. Sy tinggi 157cm n berat 55kg mula2. Tiap bln pn naik 1kg je tu pn kdg2 berat ada yg x naik. Masa 6mnth+ baru nmpak perut.

sy 5 bulan br nampak baby bump.Hihihi... Sebab kurus kan. 4 kali mengandung semuanya mcm tu. Dah mak nya kecik kurus.

Normal sis.. kadang 8 bulan pun x berapa besar macam betul2 8 bulan 😅 yg penting masa scan & pemeriksaan semua normal 💕