Baby bump, Hi 🤰🏼

Hai, nak tanya kalau pregnant 7weeks perut memang tak nampak lagi kan? Hihi sebab 1st time risau juga 🥹

6 Các câu trả lời

Assalamualaikum, 7 weeks memang tak nampak lagi. tp bergantung pada body mommies juga. saya masa 1st preganant 7-8 bulan pun perut tak besar mcm orang lain. Tp doktor kata baby sihat. as long baby sihat, InshaAllah. no worries.

2mo trước

InshaAllah ❤️

Normal awak, 7 minggu masi awal & baby pun masih kecil btl lagi. Tak perlu nak risau. 3 or 4 bulan kandungan awak baru la ketara baby bump tu.

2mo trước

Thankyouuu

Awal lg utk baby bump, kalau pengalaman sy mmg tak bgtau siapa2 tp masuk je 7bulan org dh start perasan. Lambat jugak.

Hehe kita sama, baru 8minggu tp dah tengook bby bump. Tk tau lah bby bump or buncit 🤣

Kita Sama! Semoga Baby Kita Membesar Dengan Baik Dan Dipermudah Urusan Bersalin Aamiin

2mo trước

Aamin ya mujib 🤲🏻

sy bru 9 weeks

2mo trước

haah btul tu..sy pun first time gak