Travel

Betul ke kalau usia kita baru masuk 8weeks xboleh pergi travel jauh? Mcm johor ke sabah? Pencerahan please ibu2 semua

1 Trả lời

Saya baru lepas baca pasal ni, sebab next year nak ke thailand. Boleh.. yang tak boleh masa kandungan dah cecah 7 bulan. Kalau nak travel juga kena minta Surat dari Dr.

5y trước

Masa saya baca dekat air asia punya. Kandungan bulan 4 tak perlu..cuma 7 bulan ke atas perlu surat Dr. Tapi nanti saya pon kena tanya Dr balik. Sebab semuanya bergantung pada kesihatan baby