Jalan Jauh

Hi mommies, Apa pendapat korang kalau nak travel jauh (Kedah-Johor) masa hari ke 43 pantang. Ke better tunggu betul2 habis pantang?

2 Các câu trả lời

Boleh mommy, kalau jadual perjalanan tu lebih memudahkan. Tapi, pastikan jalan/highway selamat dan drive slow je. Sesekali berhenti regangkan kaki and badan and pastikan baby letak dalam carseat elok elok. Boleh bawak bekal makanan pantang and kudapan for mommy

Sehari je lg.. pntg 44hri. Huhu

5y trước

Itulah. Sbb husband kat Johor, pantang rumah mak kat Kedah. Masa 43 hari tu betul2 time cuti Deepavali. Tgh plan lg, bila boleh balik sana.