sy dh masuk 33minggu..boleh atau tidak sy pergi travel jarak jauh..

perjalanan jauh

2 Các câu trả lời

Kene tanya doc awak. Sebab saya yg 34 weeks tuari pun nk gi cameron je tapi tnye doc dia kata okay je yg penting bukan naik flight.

1mo trước

tadi pagi p checkup..doc kata boleh..janji setiap 3jam berhenti berehat n jgn Ada bebanan himpit perut..

boleh tapi kalau boleh banyakkan berhenti untuk berdiri sebab da duduk lama kan.

1mo trước

boikot wakk 😂 ade je buat food festival thai kat sini. haritu dekat jb ade kat bukit indah