🔥Wang Tunai Untuk Anda, Ibu!

📣 Berita baik untuk ibu-ibu TAP! Ada berpeluang memenangi RM100 dengan menjawab survei ringkas ini! Jangan lepaskan peluang anda ya! ➡️ Mula jawab survei di sini: http://bit.ly/ProjectTeddyBearMY

🔥Wang Tunai Untuk Anda, Ibu!
11 Các câu trả lời

Alhamdulillah dah jawab. Tapi kan, sy tak suka la bila awak suruh upload foto kne link dgn Google Drive. Google Drive saya full storage kut. Puas sy delete pastu problem lain pulak dtg. Tu xtau la berjaya upload ke tak. Sy xsuka contest yg melibatkan kne link dgn email atau Google ke sbb bila bab ni sy mesti hadap problem. Pening nak settle..

bersikap baik dan menghormati para ibu bapa

Dah jawab, tak tau dapat hadiah k tak

Tak sesuai kriteria. 😁

1y trước

smla kita🤣

👍🏻👍🏻

👌🏻

👍

👌