Kekerapan seks dlm seminggu

Berapa kali ye hubungn seks yg normal utk suami isteri ye dlm seminggu? Adkh suami sy seorg yg kuat seks jika setiap hari minta. 😣

15 Các câu trả lời

Err. Sis nafsu laki ni lain2 sis. Awk ckp gini bitter la org yg dh kawen lama 🤪 Yg penting hubungan kelamin ni kena ada consent dua2 pihak. So kalau awk tak happy hari2 compromise la dgn husband. Baru dua2 happy. Ah gitu kan. Sama gk mak mak lain, kalau rasa kurang tu mintak, kalau tak mintak awk marah sorg2. Kalau terlebih cukup sampai tak larat, pun bgtau gak sistur. Berbincang ya. Tu keyword dia. Nafsu laki ni pun berubah2. Sama mcm kita. Ada mood dia on. Kalau dia penat and fikir byk, dia pun takde mood. Time lepas beranak tu mungkin terlebih naik sebabnya hormon perempuan tu juga attract lelaki. Kita ni mamalia sis benda tu normal. Sbb tu la org dulu2 suruh pakai pilis semua tu. Kesimpulannya kalau awk tak larat, amd tak reti nak cakap, awk bagi je dia task banyak2 sampai dia penat 🤣

5mo trước

Haha... Bagi tasks banyak bagi penat tu kelakar dan bernas

Pasal benda ni smua lelaki lain2. Mcm i and husband mmg jarang. Time preggy mmg tak buat dah. Ni anak nak masuk 4 bulan pun blum lagi buat 🤣 husband dia business. Otak sentiasa berpikir and bnyak pikir cara nak gandakan duit, dptkan duit projek2 mcmtu. So otak dia mmg kearah cari duit lebih2 and happykan family. So dia xde masa nak pikirkan sex2 ni🤣 saya prnah tanya dia , tak rasa ke nak buat sex, dia kata maybe sbab otak bnyak sngat berpikir smpai xde pikir pasal sex2 ni🤣 husband mmg 24 jam kat umah kluar pun bila perlu je mcm jumpa orng ke ape pastu balik. 24 jam tengo muka bini dia ni jaa hahaha..

untung sebab nak hari2.. saya dari awal kahwin pun, takde hari2.. seminggu sekali pun susah... semua sebab suami penat kerja.. pukul 7 keluar rumah, 7.30 malam baru smpai rumah.. seminggu 1 hari je cuti.. 1 hari cuti pun, cuti2 buat kerja extra nk cari duit lebih sebab nanti nak bersalin.. ni baru 7 bulan kahwin... tak tahu lah kalau lama lagi nanti, cm mana .. saya doa je lah banyak2, supaya suami dapat kerja yg lebih baik, supaya peroleh rezeki yg melimpah ruah dan barokah, supaya segala penat lelah dia tu mudah hilang dan diberi ganjaran pahala yg banyak untuk dia...

Ok lah tu dik, hari2 on pon best ape. Nt klu dh x dpt, lain plak cite nye.. tp make sure cukup rehat lah. Better buat lps bgun tido, bdn tgh fresh. Akak dh ank 3, tp dh beso, so xpnt sgt jage ank. Klu lepas abis period seminggu pertama tu mmg hari2 kami bersama sbb seminggu xdpt kan. Lepas tu br la 3@4 kali seminggu. Klu awk laki bini aktif bersukan / workout lg kuat rase nk buat seks. Mybe sbb hormon badan sihat ni lebih sket. So jage badan elok2, pakai sexy kt umah. Br la suami tgok geram aje.. hihi.

Masa belum mengadung ank no 2 ne hari ii suami nak smpai klau bole x nak lepas sbb sya yg suka mkn jamu to suami x nk lepas .. bila dh mengadung no 2 ne 4 bulan suami saya tahan sbb saya kata tk elok bersama time tngh mengadung muda bila dh msuk 6 bulan 1 minggu 3 kali kne bersama sbb senang nk bersalin nty .. mse ank pertama mcm to jgk bersama smpai dh nak bersalin

5mo trước

jamu apa sis mkn, share lahh

biasanya klau seminggu 3 kali ok je kot.. suami sya pn kuat seks jga setiap hari mnta..dlam 1 hari tu smpai 4 kli suami minta..kdng tu smpai pnat mlyan dia.. miss v ni smpai sakit merah².. skrang ni dh ada ank 2 hormon kmi msing² dh berubah.. sebulan 2 kli je seks.. tu pun kdng lngsung x seks..sbb msing² pnt uruskan ank..suami pn krja jrng kt rmh

5mo trước

Sama lah dgn sy bru kwin kerap juga seks lama2 dh ada ank sorg 3 4 buln bru seks.

belum ada anak ek? sy dulu awal kawen pun kerap bersama. pastu husband selalu sebut ANAK2, pastu sy selalu je gurau tanya anak2 ek bkn anak je? bila lepas ada anak, husband sendiri ulang2 sebut ANAK TUNGGAL dia, 😆😆😆 hilang dah term anak2 dulu tu, penat la tu layan anak

sis baru kwen ye?baru kwen mmg hari2 sis.. sama2 pun nak,bgn tdr nk p keja pun onz dlu 😂😂.. udh mgndung ank prtma kurg,lepas bslin terus smgu 2kli,kdg 3kli ja.. ni tgh preg ank ke2,dh hmpir 4bulan suami xbrni bsma lg.. tgu la nt 6bulan ka..mujur la mmg tgh xbnfsu

3 ke 4 kali seminggu OK la. Tiap2 hari, sperma pun lemah. Apa lagi perempuan, tak daya tiap2 hari. Makin hilang saling berseronok sbb salah seorang je nak tiap2 hari. Kalau dua-dua saling berseronok tiap2 hari, OK la.

kalau baru kahwin tu memang on setiap hari... jika ada anak kecik nie banyak tanggungjawab, penat la ape la kan jadi seminggu 3 atau 4 mcm tu la..