Seks

Berapa Lama Tempoh Utk Suami Bersama Isteri Yg Bersalin Cizer

7 Các câu trả lời

Bg sye sedia dri segi fizikal n mental.. then if u r ready on jelah.. sebulan ke dua bulan ke.. 100hari tuh ats nasihat org tua2.. 😁😁

xde tempoh tertentu. Selagi mana puan rasa luka puan dah sembuh, dan puan dah bersedia sepenuhnya, xde halangan utk bersama.. 😁

Tak perlu tunggu 100h pon takpe. Janji sis rasa dah kuat, luka dah kering okay. Silakan.

make sure betul betul sembuh luka luaran dan dalaman ye , takut czer tu terbuka

Bagi saya 4bln baru ok.. Sebab dlm belom tentu pulih sepenuh nya..

5y trước

Klau brsalin normal sis agak agak brpa bulan

Sis dah rasa kuat, sihat. Luka pon okay takyah tunggu 100h pon boleh.

tgu sembuh dn sihat :-)