Due 28/04/2024

Hi belum ada tanda bersalin lagi. Lagi empat hari due 😢 kita pulak ada gdm.. camna nk bagi bukaan jalan berbuka? Dah mcm2 buat kerap jalan, senaman, jalan itik.. mommies semua help.. tak nak nanti p serah diri sebab doc dah bagi tarikh awal sehari due..#bantusharing

22 Các câu trả lời

sһᥲrᥱ ⍴ᥱᥒgᥲᥣᥲmᥲᥒ. sᥲᥡᥲ ⍴᥆ᥒ kᥒᥱ sᥱrᥲһ ძіrі sᑲᑲ ᥲᥒᥱmіᥲ ძgᥒ gძm.. һᥲrі 𝖿іrs𝗍 msᥙk ᑲᥲᥣ᥆ᥒ, mᥲᥣᥲm ᥴᥱk ᑲᥙkᥲᥲᥒ 4ᥴm ȷᥱ sᥲm⍴ᥲі ᥱs᥆k ⍴ᥲgі.. 𝗍ᥱᥒgᥲһᥲrі 𝗍ᥙ ᑲᥱsᥲrkᥲᥒ ᑲᥱᥣ᥆ᥒ sіkі𝗍, mᥲᥣᥲm ᥴᥱk mᥲsіһ 4ᥴm. ᥱs᥆k ⍴ᥲgі kᥣᥙᥲkᥒ ᑲᥱᥣ᥆ᥒ ძᥲᥒ ძі𝗍᥆ᥣᥲk kᥱ ᥣᥲᑲ᥆ᥙr r᥆᥆m ძ᥆ᥴ ᥒᥲk ᥴᥙᑲᥲ ⍴ᥱᥴᥲһkᥲᥒ kᥱ𝗍ᥙᑲᥲᥒ sᑲᑲ ᥴ᥆ᥒ𝗍rᥲᥴ𝗍і᥆ᥒ ძᥲ kᥙᥲ𝗍. 𝗍ᥒgᥲһᥲrі 𝗍ᥙ ᑲᥱrsᥲᥣіᥒ ᥣᥱ⍴ᥲs kᥒᥱ іᥒძᥙᥴᥱ 🤭 .. ms᥆k ᑲᥱᥣ᥆ᥒ 𝗍ᥙ ᥊sᥲkі𝗍 ⍴᥆ᥒ.. 😉

4t trước

Betul ke masuk belon tak sakit?