Perkembangan bayi

Bayi sy 7 bulan 18hari.. masih menerap, dduk pun x boleh lagi. Makan pun xnak, sy buntu nak bg mkn ape.. buat masa skrg dia terima oat sahaja, nasi xnak langsung. Oat & buah, mcm mana nk bagi protein kat dia ya?

4 Các câu trả lời

sebelom ni mmg awak bg itu je ke? tak pernah buat makanan bertumis? dessert?

10mo trước

ade.. mcm² dh try, tumis dah, puding dah.. baru² ni try puding sumsum yg letak buah tu, allergic pulak. naik merah² kat badan n mulut.