Oat utk bayi 1 tahun

Hi ibu3, nak minta pendapat. Boleh ke beri anak 1 tahun 1 bulan makan oat? Anak ade 6 batang gigi je. Dia xsuka makan nasi tapi suka makan oat pulak.. #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp

3 Các câu trả lời

Boleh je makan oats cereal for infants / toddler punya tapi kena juga intro anak makanan lain - colourful food means sayur-sayuran buah-buahan etc❤️ feed little by little in few days time so that dia ada interest untuk makan nasi nanti😉

2y trước

baik ibu.. saya cuba.. thank u ibu

oat blh bg mse ank 6bln lagi. variasikn msknn gne oat supaya ank xbosan

2y trước

oh baik3.. terima kasih ibu

boleh, anak saya 9 bulan da mkn oat.. Waktu sarapan pagi