😂😂😂😂😂😂 geli hati saya

Baby sya umur 1tahun 2 bulan lebih. Dia suka tiru apa orang cakap. Even skrg dia pandai panggil mama papa/koko/kakak. Bunyi telefon tut tut tut pun dia ikut😂😂 apalagi kalau nampak kucing. Dia panggil. Miaw miaw tapi ya Allah lembutnya suara.😂 apa je dia dengar semua dia ikut. Anak kamu ada macam ni tak 😃 umur2 macam ni😃

1 Trả lời

alhamdulillah..rezeki anak normal perkembangan nya...panjang lagi perjalanan kehidupan dia..