1tahun 3bulan bercakap

15 bulan hanya pandai cakap mama, mam(makan), dengan dah je. Kalau mama tu semua yg dia tunjuk dia cakap mama. Pandai cakap papa kadang2 je. Tu dikira word ke? Masih okay ke 15 bulan mcm ni?

1 Trả lời

Yes, mommy. Okay tu. Satu perkembangan yang baik. At least 18 bulan minimum 3 words dah boleh sebut. Nak senang awak buat list of word yang anak dah boleh sebut. Nanti boleh refer doktor. Lepas tu boleh rujuk milestone anak dalam TAP ni. Awak click pada widget tapak kaki tu. Nanti keluar info milestone anak ikut umur dia.

2t trước

Alhamdulillah terima kasihh