Denyutan Jantung Baby

Baby saya 11w5d. Tadi scan kat klinik denyutan jantung dia 174. Agak2 baby boy ke girl? Any experience tak para ibu ayah?

17 Các câu trả lời

denyutan jantung takde kena mgena dgn jantina bby..denyutan bby boleh berubah2..mommy boleh baca kt sini ye https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10215711682688619&id=1339365856

5y trước

hahaha..mcm sy dulu org tgk bentok perot..ramai ckp boboi..masa scan, terang2 tunjuk cik bunga nya..alhamdulillah, keluar pun gegurl..hehe

degupan jantung baby tak menunjukan jantina. cuma mostly orang cakap yang laju selalu girl. sekarang ni kandungan masih awal jadi kadang memang tinggi tanpa based on jantina.

Yup btol.. Klu dnyutan jntung normal 130 hgga 160..klu lbih doc isau tkt bnde len.. Maf bkn nk tktkan sis. Tp msa sy scan kk n klinik swasta..doc bgtau bnde sma

5y trước

emm kandungan 11 weeks jantung masih normal ya kalau bawah 180. bila kandungan dah besar sikit tak ingat pass berapa weeks baru tak boleh exceed 160.

Denyutan jantung baby tak ada kaitan dengan jantina baby tau..*tu je mampu bgtau..😬 kene tggu scan jantina time minggu ke 20 dan keatas..

awal sgt nk tau boy or girl...nti next scan boleh cek detail dgn doktor tnya ya..sbb kita mmg x tau jantina anak kalu x scan ...

Cuba cek jantina guna soda karbonat... Sama kencing waktu pagi.... Kalau berbuih tu lelaki dan tiada tindak balas popuan sekian

5y trước

Ok..nti d cuba..tq info

Pls jgn kait kn rate jantung bby dgn jntina xada doktor ckp jantina ditentukan oleh rate jntung

Klu aktif sgt n tggi dnyutan tu ade yg ckp boy..Klu rndah sikit dri 150 tu gurl..Tpi xthu btul x..Hehhe

denyutan jantung takde kaitan dgn jantina baby . sebaliknya baby sihat dalam kandungan 😊😊.

X tentu jg...sbb sya pernah 160++ lelaki Bawah 140 pun lelaki...hehhehe