Denyutan Jantung Baby

Hye semua.. nak tnya.. betol ke kita boleh taw jantina baby melalui denyutan jantung baby..

6 Các câu trả lời

denyutan jantung takde kena mgena dgn jantina bby..denyutan bby boleh berubah2..mommy boleh baca kt sini ye https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10215711682688619&id=1339365856

xjugak.hehe klau sama tu,kebetulan je..sy pon duk ingt ank prempuan sbb jantung atas 140,tp scan2 rupanya boy..so mmg melalui scan je kita boleh thu gender baby

Takla sis..by scan br leh tw jantina bby..

Nope..utk tau gender better scan je..

Ada yg ckp mcm tu.

Tak