denyutan jantung dan jantina

kandungan saya 15 week denyutan jantung baby 137bpm dan sy ada terbaca yg bawah 140 bpm ialah baby boy... bole share pengalaman x ibu2.. tq

14 Các câu trả lời

tak tantu juga , sebab saya denyutan baby kadang bawah 140 pun scan perempuan . tapi tak tahu pula keluar nanti perempuan ke lelaki 😅

scan je yg boleh tentukan gender bby, mommy..bby sy dulu pun 140 ke bwh, slalu 136, 132..Alhamdulillah, yg keluarnya bby girl 😊

Girl saya dh byk.. Stahu saya denyutan jantung ni turun naik. Slalu gak 140bpm. Dan boy saya pun sama. Kdg 152bpm.. ☺️

Alamak sis.. Tu xboleh nk kata jgk.. Kdang scan tunjuk laki,, kluar ppuan sis😅

x betul tu puan.. ank saya selalu bwh 140 dengupan jantung.. tp scan perempuan

Tak tentu jgk sis. Anak sy selalu denyutan jantung tinggi tapi baby boy.

4y trước

Betul2. Sama dgn anak saya

dulu baby denyut jantung selalu 143. mmg baby boy. mungkin kebetulan

Scan je tgk jantina boy or girl.. denyutan jantung x accurate

First time dengar denyut jantung baby ada kaitan dgn jantina

Xtentu jgak sis...dyut baby sy around 140..tp scan baby boy