Baby

baby boleh stop pakai stokin umur berapa bulan? baby saya 2 bulan 15 hari, pastu rumah agak panas,macam kesian kat dia kena pkai stokin,tapi takut kembung pulak kalau tak pakai....ibu dilema?

60 Các câu trả lời

Bayi sy da 6 bulan still okay dengan pemakaian stokin. Tapi ada kala sy buang juga nk bg dia rasa kaki dia, seronok ja bila buka stokin putih je nampak kakinya . bila malam pulak saya memang tak pernah buka, even setiap kali keluar berjalan pun memang sentiasa pakaikan sarung kaki. Ikut parents la kan nk pakaikan sampai bila, kadang-kadang kaki sejuk mmg kena pakai .. nanti ksian anak .