stokin kaki bayi berusia 4 bulan

nak tanya baby umur brape bulan yaa stop pakai stokin kaki?

8 Các câu trả lời

baby sy smpai 2bulan jek, lepas tu sarung kaki n sarung tgn dh x guna..hehe.. barut bby pun sama ilang entah kemana, bedung pun sy start bedung tgn saja, pinggul smpai kaki sy biarkan bebas dah..

sye kebiasaaaan bgi ank tk gune stoking,,, time..... injk thun kedue kut..... klu musim sejuk ke mlm, still gune die stoking

Sy 3-4 months siang sy akn buka then malam pakai. Sbb siang sy akn bagi ank pijak2 carpet atau mainan yg ada bentuk2.

saya pakaikan anak stoking bila sejuk. klau panas, saya tak pakaikan.

baby sy smpai skrg pakai lg sis.. udah 6 bulan

2 bln sy dh stop. kcuali malam & waktu hujan.

sejak lahir sampai da start berdiri 🤗

sb angin mudh msuk mlalui tpk kkki