Mommies ada tak pengalaman handle baby yg xnk menyusu xnk tidur?

Baby 5months start kurang menyusu pastu xnk tidur. Tidur sekadar 5min-30min 2x sehari. Menyusu pula habis dlm 2onz-3onz dlm 4-5 jam. Rasa burn out nk paksa tidur paksa menyusu. Ada tips tk nk handle baby mcm ni.

2 Các câu trả lời

growth spurt & sleep regression. mmg tgh fasa tu bila sampai umur tu. kena minta hb sama2 tolong ya. baby pun tak selesa juga tu tp nk mcm mana mmg akan berlaku.

1y trước

alhamdulillah fasa tk nk tdur dh lepas. fasa xnk susu blm lepas lg. masih dgn mood xnk susu. baby asyik nk main. susu pun dibuat main. 😆