19week

Awak2 .. 19week dah ase ke gerakan bby ? Sy x ase lagi gerakan dy .. Cuma dpt rasa kn denyutan je .. Selalu ny bby 1st bpe week bru dpt ase betol2 ye gerakan bby ???

2 Các câu trả lời

Doctor kata mula 16 week smpai 21 week macam tu..selalu anak sulung kdg lambat skit..tapi saya dah mula rasa awal so kena pantau bila dah rasa..tiba tiba 2 hari nie kurg huhu..

Saya anak 1st rasa waktu 18w. Dr cakap normal kalau lambat rasa pergerakan sebab anak sulong kan. Apa apa refer dr/nurse ya