gerakan bby

Awak2 , 22week awk smu dh rasa ke gerakan bby awak2 ..???

25 Các câu trả lời

Sy Dr 17 week rase mcm cacing gerak2, now dh 19week berenang2 Kat dlm nih, kekadang klu baring tu, lagi aktif, kalau kite duduk kite yg Tak selesa sbb pegerakan dia tu mcm sempit 😁

5y trước

Happy sangat awk2, selalu kalau kite take buat ape 2 kn, boring he duduk sorg2, tp skrg bile Ada peluang duduk sorg2 dia lah Kwn kite, dia jantung Hati kite awak2.. kalau kite busy sangat, nnt dia yg ingat kn kite hehehe, moment yg sangat indah😘😍

Dah. Saya dari 16 weeks dah dapat rasa dah baby gerak. Sekarang makin kuat pulak 👶

Sy Allah bg rezeki awl rs baby gerak.16-17 weeks dh rs baby gerak2 tp soft2 gtu je..

5y trước

😍😍😍

Alhamdulillah saya 14week dah rasa pergerakan baby. Now 24week

Baby Saya rasa geli2 masa 8minggu... Dia macam garu2 dari dalam

5y trước

Yeka... Maybe mummy lapaq kot time tu, tu perut geli2

Kalau baby da gerak, get ready utk cocok kancing gigi pulek. 😅😂

5y trước

Dah..sy awl..16-17 weeks dh start rs...

20 week da rasa... Now da 22 week... Makin aktif rasa

Sy start rase baby gerak 20week. Skrg sy 23week 🥰🥰

Cm ada wt konsert kt dlm nih siap menari2.. 😂😂🤭

17 weeks keatas dh bolh rasa pergerakkan bby